Ο παρών ιστότοπος (site) παρέχει στους χρήστες του υπηρεσίες ευρετηρίασης κινηματογραφικών ταινιών.
Παρουσιάζει με τρόπο εύληπτο, ευρετήρια ταινιών που διατίθενται για διαδικτυακή προβολή, παρέχοντας στους χρήστες συνδέσμους (links) προς άλλους ιστότοπους.
Στον παρόντα ιστότοπο κανένα από τα αρχεία- ταινίες που παρουσιάζονται εδώ δεν φιλοξενείται.
Οι ταινίες αυτές βρίσκονται αποθηκευμένες σε άλλους  ιστότοπους, π.χ. youtube κ.λπ. 
Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Οι ιδιοκτήτες και διαχειριστές του παρόντος ιστότοπου δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των συνδέσμων, αναφορών και των πληροφοριών που γίνονται από τους χρήστες του ιστότοπου.

Αν είστε οι κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων υλικού που περιέχεται στα ευρετήρια του παρόντος ιστότοπου και  δεν επιθυμείτε αυτό να παρουσιάζεται στα ευρετήρια, μπορείτε να ζητήσετε την αφαίρεση των σχετικών συνδέσεων.
Σας παρακαλούμε ακολουθείστε την παρακάτω διαδικασία.
Αποστείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
1. Αποδεικτικά έγγραφα  ότι είστε ο κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων  υλικού που περιέχεται στα ευρετήρια του παρόντος ιστότοπου.
2. Υπόδειξη  (της μορφής : http://........)  σχετικά με τους συνδέσμους που θέλετε να αφαιρεθούν και που έχουν σχέση με το υλικό, του οποίου είστε κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων.
Θα ικανοποιήσουμε το αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.